Jag och Findus

 
 
Ibland är det så tyst här hemma. Ungarna är i skolan eller hos flickvän och pojkvän och här är jag och katten till Kalle kommer hem. Jag har ganska lätt för att aktivera mig och hitta på saker så inte för den delen , men att ha gått från att ha Elin sjuk hemma i flera år till att komma hit är en stor skillnad.  En positiv skillnad såklart som vi har längtat efter och det är ju så här livet ska vara. Jag har så himla mycket tid och ungarna tar sig som de vill. Tänk att jag har så stora och fina barn och det dröjer inte många år förrän den största flyttar. 
 
 
När jag började med bloggen var Elin 11 år och Philip 8 år och nu är det snart vuxna. Elin fyller 20 år om några månader och det planeras fest. Sedan väntar bal och studenten så i år får vi mycket att fira. Det ska bli sååå kul!!
 
 

Jag försöker inte att bry mig så mycket om rummen är stökiga. Jag gör ingenting där inne i ungarnas rum. De får plocka ordning på söndagar innan städning men däremellan får de stöka ner lite fast de ska inte slänga kläder på golvet osv Det kommer snart en dag när man saknar stökiga sängar och skitiga strumpor på golvet tänker jag. När jag bodde på sjukhuset i veckorna så var det sånt man längtade efter, vardag och hemmaliv. 

 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag och Findus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *