Tjejhelg och sjukstuga

Annonslänkar Lindex, Rituals , Newport, Gina tricot
 
Igår åkte jag till Örebro och vi hade en kanondag, så glad att jag höll mig frisk igår och hoppas inte jag smittat någon. Dessa tjejhelger med vänner är så mycket glädje. Gud vad man får skratta åt dessa tokar som inte ville vara med på bild. De har varit med i så många år och känner mig från bloggen startade, tänk när vi träffades för första gången, då var vi så nervösa. 
 
Tröja annan färg HÄR och HÄR ( min tröja har inte kommit ut på hemsidan än, köpt på Gina tricot i Linköping)
 
 
(Tipsar om dessa shape body igen, älskar dessa som bara är så sköna att ha på sig under både klänning och byxor. En del tror att de sitter hårt men det gör de inte om man har rätt storlek. Använder dessa ofta , finns i svart HÄR och beige HÄR . )
 
 
Packar lätt, småflaskor från Ritulas är så bra
 
 
Present till Anne som fyllt år, blev en sådan HÄR ljusstake som hon samlar på
 
 
När vi kommit till Örebro så blev det lunch på torget, Mocca deli. Vilket ställe och himmel vilken god mat. Såna restauranger finns inte i Linköping kan jag säga. Anne och jag blev riktigt avundssjuka. Fräscha fina sallader och massa annat. 
 
 
Ja sedan dukade Sofia upp snittar och bubbel i lägenheten och efter det hade vi beställt bord på Sobi ytterligare ett fantastiskt ställe med god mat och samma ägare. Det blev inga kort där för jag bara njöt av maten och mina vänner. Mycket mat blev det.
 
 

Men igår när jag skulle gå och lägga mig så började jag ha ont i halsen och kroppen och känna mig sjuk och nu sitter jag här med början på feber, ont i kroppen osv. Kalle har jättehög feber och Elin är med sjuk så sjukstuga i huset kan man säga. Ingenting att göra någonting åt. Bara vila och ta det lungt. Orkar ingenting som sagt. 

 
Så nu blir det sängen, ska nog sova någon timme för jag är så trött.
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Tjejhelg och sjukstuga”

 1. Men stackare! Inge kul att vara sjuk. Men tur att du hann åka iväg innan du blev sjuk.
  Vi har tur att ha Mocca Deli här i Eskilstuna, mycket god mat!
  Kram och krya på dig!

 2. Hej

  Hur ska man tänk storleks mässigt när man köper sådan där shaping body den storlek man har eller större/mindre?

  Krya på dig
  kram Linda

 3. Hej

  Läser din blogg och såg din fina shaping body. Jag kan tyvärr inte få upp länken så jag ser inte vart du köpt den. Det vore fin fint ifall du kan hinta till här om vart 😉
  Krya på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *