Snö, ny jacka och förhandlingar

 
Annonslänkar Peak Performance , iDeal, Lycko
 
Det var så mycket snö idag ( ja ganska mycket för att vara här) och tågen inställda så Elin åkte med mig till skolan och så kunde jag fixa några ärenden under tiden och ha ett möte. Jag sitter i förhandling med en del företag och det är lite tufft, ingen gör någonting åt en och man måste våga stå på sig och fixa själv. Jag är rätt bra på det numera, förr var jag en fegis. Nytt år och då får man stå på sig och omförhandla avtal m.m
 
 
Tog lunch på stan och sprang in i några affärer och köpte presenter. Såg så snygga och coola vårskor, men köpte inte. Blev lite annat istället, det är ju vinter nu. 
 
 
 
 
 
Jacka HÄR och mössa HÄR
Provade även den HÄR , men gillade den på bilden bättre
 
Sedan tog jag vägen förbi Peak och såg att jackan jag velat ha så länge var på 30% nu och den fanns i min storlek så det blev en i min favoritfärg rosa och mössa också. (Idag dagen efter är såklart jackan nedsatt på 50% ) Jag har ju tipsat om dessa flera gånger här på bloggen innan. Mössan har jag i flera färger och använder när jag tränar, håller så bra i tvätten också om man som jag tvättar ofta efter man sprungit. Ja lite så har dagen varit än så länge. Jag skulle köpa växter också, men det hann jag aldrig, får bli en annan dag. 
 
Nu är det bäst att ta tag i dagens mail, ha det fint!
 
Kram Lotta 
 
 💗
 
Tips
 
Flera som frågat om färgen på mina naglar, den hittar du liknande HÄR 
 
Mobilfodral iDeal 20% med koden LOTTA20 HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Snö, ny jacka och förhandlingar”

  1. Dessa vår skor du tyckte car snygga hade rosa i sommras liknande köpte på Ikanohuset skoaffären bredvid Willys. Så sköna och lätta 😉😀. Jätte fin jacks mössa tyvärr tål ja inte dun och hatar ull kliar ihjäl mig 😂. Shopade mednidag fast på Indiska present och Hunke Möller..Lunch på Espressohouse deras sesarsallad är riktigt god😋

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *