Sitta still

 
 
 
Det blir inte riktigt som vanligt här på bloggen just nu, jag har lite svårt att vara uppe och så har jag inte samma ork, men det känns lite bättre idag. Jag får vara uppe en stund och sedan vila. Jag mår bäst av att bara ligga still och att det inte rör sig i huvudet. Om en vecka är det det här förhoppningsvis borta. Idag känner jag mig i alla fall inte lika konstig. 
 
Elin och Jakob kommer hem på lunch idag och jag har en fiskkgratäng i ugnen, de skulle åka skridskor också. Kul att de hittar på saker. Jag ska ta och sätta mig i sängen igen och vara still 🙂 Kul värre men bara göra det.
 
 
Nej nu ska jag beställa dahlior , ska prova det i år och så måste jag köpa årets frön. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Sitta still”

  1. Usch så tråkigt att du inte är bra än, krya på dig. Kan man så dalior från frön? Jag har bara sett knölar till dem, det måste jag pröva. Vart köper du dina frön ifrån? Kram Eva

  2. Den här influensan är riktigt jobbig, jag är inne på min 20 dag nu😷, bättre vissa dagar sen feber som kommer helt plötsligt men jag har inte varit hemma mer än dom dagar jag skulle varit ledig, det har varit så många arbetskamrater som varit sjuka så det finns ingen som kan ersätta sjuklingarna längre.
    All energi i kroppen tar helt plötsligt slut och man blir skakis men jag har hört av andra att det tar ca 4 veckor innan man blir som vanligt igen men det verkar drabba alla lite olika.
    Vi är 3 st hos oss som har drabbats olika men hostan och orkeslösheten har vi alla haft och har fortfarande tyvärr,
    så krya på dig
    Kram ML

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *