Nässpray var grejen

 
Jag började med nässpray igår och vilken skillnad det är nu. Trycket i huvudet och de där sega konstiga tankarna har försvunnit, nu får jag använda det några dagar och se om yrseln också kan bli bättre. Jag  har kontaktat vårdcentralen också som ska ringa upp och se om jag kan få en kortisonkur. Nog om mina sjukdomar men de på verkar mig väldigt mycket och jag kan inte fejka och spela att allt är så bra när man går runt och mest känner sig konstig på jobbet, ja ni är ju mitt jobb. 
 
 
Jag har varit ute och skottat och det har kommit så mycket snö. Jag ska försöka ta en promenad också så jag kommer ut lite. Idag tänker jag på alla er som är hemma i olika sjukdomar och har värk m,m Fy vad lätt att man påverkas negativt av det. Jag märker vilken stor skillnad motion gör för mig och svara ute i naturen och träffa mina vänner. Är det någonting jag saknar nu så är det att få gå och springa igen. Man blir så glad i huvudet av motion, mina springrundor är rena lyckopillret.
 

 
Jag har ju inte skrivit min årsberättelse ännu på bloggen som jag brukar gör varje år, nu när jag känner mig lite mer pigg i huvudet så ska jag försöka ta tag i det. Det brukar vara roligt att kunna se ett år och vad som hänt och så är det ett fint minne för mig som finns kvar. 
 
Ha en toppenfin dag, det ska jag ha. De kommer och städar här , men sedan har jag lovat min son att baka frukostbullar.
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Nässpray var grejen”

  1. Så skönt att det hjälper med nässpray. Ingen rolig känsla när man går på halvfart och inte orkar mer än nödvändigt. Men man kan ju inte vara på topp jämt, och som du skriver att låtsas att allt är bra, är inte min grej heller. Därför är din blogg så himla bra o jordnära, man känner igen sig.
    Hoppas att det ger med sig med yrsel.

    Kram!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *