Kappa och rinnande näsa

 
 
Oj,oj så segt det är här. Vi fortsätter med att sova och sitta i sängen och inte göra någonting. Nu har mina vänner jag träffade i helgen också blivit sjuka, åtminstone en av dem är rejält dålig. Det verkar sprida sig fort tyvärr. Ja det går ingen nöd på mig. Lite pandodil för att hålla febern i styr och dricka vatten. Jag passar på att sitta och surfa och kika på sånt som jag önskar mig osv.
 
 

Jag letar kappa, har aldrig ägt en svart kappa och skulle vilja ha någon som inte är så lång och som inte är knyt på magen. Har blivit bjuden på en fin middag i Stockholm i februari som jag funderar att gå på. Tackar nästan altid nej till sådana inbjudningar, men har lite ärenden i Stockholm och där har de Zara också. Har skaffat stövlar nu som var halva priset på Scorett i Linköping. Har ni tips på kappor? Jag är kort så det passar inte med vad som helst.

 
Men nu fortsätter jag sitta i sängen med min huvudvärk, feber och rinnande näsa så hörs vi imorgon igen. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Kappa och rinnande näsa”

 1. Hej! Jag köpte min första kappa förra året. Tyckte inte att det passade mig, av samma anledning som du anger. Men jag hittade en jättesnygg och lät butikens sömmerska sy upp den. Blev perfekt!

 2. Hej Lotta!

  Din stackare, inget kul att vara sjuk. Snygga stövlar. Jag köpte min kappa från Barbour, visserligen förra året. Rak, lagom lång med 5 knappar tror jag och inget knyte.

  Krya på dig!

  Kram

 3. Hej Lotta!

  Tack för en härlig blogg med mycket värme och mänsklighet, blandat med skön inredning och stil!
  Mitt tips på kappa är ”Classic coat” från svenska Newhouse. Den är nätt i modellen, men ändå rymlig i passformen och ger en klädd och klassisk look. Den har varit ett toppenköp för mig som är inne på tredje säsongen med samma kappa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *