Grått och vitt kök

 
 
Det känns lite tomt så här efter jul, det skulle behövas fyllas på med kryddor i köket och lite växter men annars är jag så nöjd med mitt grå och vita kök. Det blev precis som vi hoppades på. Nu är det bara golvet kvar och det blir nog målning i alla fall. 
 
  
 
Vi är nöjda med bänksskivan från Silestone, inga fläckor på den,  man behöver inte vara rädd för spilla osv 
 
 
Kithen Aid HÄR 
 
 
Att lägga trägolv i köket skulle bli krångligt och svårt och det blev så bra med färgen i hallen som är lättstädad så det får bli nya trägolv bara i vardagsrummen och i stora hallen istället. Då blir det målning i köket alla fall. Just nu går jag här hemma och känner mig nöjd att ha så fint. Jag är inte så sugen på att stöka till igen , men vi ska byta golven på sikt och troligtvis i vår men jag sparar ju till min stuga också, hittar vi ett hus går det före. Vi får se hur det blir, fixar klart detaljerna så länge.
 
Idag kommer min lillebror och hälsar på med sin lilla dotter Elsa så nu ska jag ha mysdag med dem. Först kaffe ☕️
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Grått och vitt kök”

  1. Har aldrig kommenterat men läser din blogg varje dag! Du skriver så ärligt och fint och jag tycker så mycket om din blogg. Ni har ett fantastiskt vackert hem – så olikt alla stereotypa hem som visas upp och som jag ibland undrar om någon verkligen bor och lever i på riktigt?
    Hursomhelst – vill bara berömma ditt vackra hem och dina tankar du delar med dig av, ni verkar vara en härlig familj med alla fötter stadigt på jorden! 💞

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *