Det ekar tomt

 
Annonslänkar Cervera, Campadre, Kökets favoriter och HM
 
Det ekar tomt i kylen här, vi har inte handlat ordentligt sedan före jul så idag ska det fyllas på. Jag startade dagen med att tvätta ur kylskåpet så det är fräscht när man kommer hem. 
 
 
Knivar HÄR , förkläde från Campadre men slut där, liknande finns HÄR  , skål HÄR
 
 
Kalle fick så fina knivar av mig i julklapp och så ett förkläde i skinn . Har velat ha Globalknivar sedan jag jobbade på Cervera men tycker de varit lite dyra, men tillslut händer det. De är supervassa fick jag höra igår. Tänk vad många sådana här jag sålt genom åren när jag jobba i butik.
 
 
Vår micro som även är ugn har varit trasig i ca 6-7 år så det kanske är något att köpa framöver. Man lär sig att leva utan micro och jag tror att det bästa är att tina mat utan micro. Ja göra klart det man påbörjat är mitt mål nu framöver. Fixa hall, kök och sonens rum klart osv innan jag startar nya projekt. Gillar att bli klar, men ibland kan det vara lite svårt. Det är så lätt att kasta sig in i nya saker istället för att göra färdigt. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips
 
Fina skärbräden HÄR och HÄR 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det ekar tomt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *