Vill du jobba med mig?

 
 Har en tjej på gång till detta jobb nu…
 
Vill du jobba med Fyra årstider, en av Sveriges största bloggar inom Hus och Hem? Nu är det dags att utöka min verksamhet genom att söka min högra hand, en egen influencer agent eller Head of influencer som det också heter. Jag söker en person som har erfarenhet av sociala medier/influencers samt försäljning och driver företag. Ditt uppdrag blir att sälja in samarbeten åt mig till passande företag. Du kommer ha stor frihet att jobba självständigt där du befinner dig och din lön blir procentbaserad per uppdrag. 
 
Jag kommer lägga stor vikt på att du och jag ska trivas tillsammans. Många roliga projekt väntar och en massa idéer finns. 
 
Maila mig på info.fyraarstider@gmail.com om du är intresserad eller vill ställa frågor. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Vill du jobba med mig?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *