Uppfriskande och härligt

Annonslänkar Kökets favoriter, Newport
 
Promenaden med Helena var toppen, uppfriskande och härligt och massa att prata om. Det regnade lite på slutet så nu sitter jag här och nästan fryser lite så jag ska ta på mig en tröja. Min bror och fru och deras lilla dotter kommer på fika. Det som jag tänkt göra idag kan jag göra imorgon istället. 
 
 
 
Korg från Ledbergs krukmakeri
 
Så fint kakfat HÄR 
 
 
Det är mysigt med lov för barnen, får jag mer sällskap här hemma och det gillar jag. Man får vänja sig mer och mer att de i perioder inte är hemma så mycket och inte så många år kvar tills de flyttar. Det känns bra ändå att Kalle och jag har så mycket att göra och många drömmar att förverkliga för när man inte behöver skjutsa till träningar och de hittar sällskap så är de helt plötsligt inte så beroende av oss.
 
 Nej bäst att sätta fart…..🙂
 
 
Vad tycker ni om nya Capri Azzurra HÄR, fint tycker jag med det blå porslinet . Ny serie hos Newport och jag älskar blått.
 
 
Kram Lotta 
 
 
💗
 
 
Tips
 
 
 
Så ett tips har ni smakat dessa HÄR eller HÄR , så goda till ostbrikan. Jag har provat båda. 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Uppfriskande och härligt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *