Studiedag, Norrköping blev Linköping

 
Annonlänkar Lexington, HM, Stadium
 
Det snöade och typ regnade så ungarna tyckte att Linköping blir lika bra som Norrköping. Vi kom aldrig till Norrköping men jag tar mig en tur dit en annan dag. Vi började med lunch på Torn1, så bra mat där. 
 
 

Så snygga Lexingtonhanddukar finns HÄR och HÄR 

 
Sedan gick vi över till Lindholms  och de hade fått in så mycket fint och så vidare tog vi en tur i Ikano huset som det heter, ligger utanför stan och man kan gå inne. Jag åker aldrig till Ikano huset ( bara Ikea) jo det händer väl, men väldigt sällan. Det var lite folk och när barnen är med går det bra och så känner jag inte av det där jobbiga så mycket med folksamlingar. 
 
 
Det bästa med stan är få fika 
 
 
Ny färg på naglarma 
 
Men när vi hade gått en stund där så ville alla in till stan, bättre butiker som vi gillar. Tur för mig för jag älskar gå i city. Mina barn är stora nu så man får ju inte med sig dem på vad som helst och gå på stan med båda barnen händer inte så ofta. Mysigt tycker jag. 
 
 
Mina inköp, ny blus men fanns bara knytblus på nätet HÄR
 
 
Älskar dessa strumpor, finns även HÄR . Sliter dessa tills det blir hål i dem.
 
 
När jag kom hem tittade jag in i tvättstugan och nu går tvättmaskinen på högvarv. Jag gillar tvätta och vika osv. Tycker inte alls att det är så jobbigt med tvätthögar och vi har skapat det så det ska gå lätt. Så här ser det ut ibland när man inte stylar en bild och bara tar med mobilen, som det gör hos de flesta. Men om en dag lär det vara ordning igen 🙂 
 
Nu kommer Kalle hem, jobbat över idag igen. Jag ska fixa lite mat till oss. Imorgon blir det nog hemmadag med träning.
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Studiedag, Norrköping blev Linköping”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *