Stadshotellet i Mjölby

 
Stadshotellet i Mjölby har bytt ägare och det har blivit riktigt trevligt. Ja vi är inte så bortskämda med sånt i lilla Mjölby men nu var det riktigt trevligt där. ( inget samarbete ) 
 
 
Jag och min vän Helena var där ikväll och åt kvällsbuffe. Jag har även sett att de har after work, lunch, frukostbuffe m.m och nu kommer jag gå hit oftare. Det fanns även fisk, kött m.m att välja på men vi höll oss till plocket. 
 
 

Bara för det var så bra nu så delar jag det här på bloggen också så ingen lokal läsare missar det. Ni är många bloggläsare från Mjölby, Mantorp och Linköping här. När de satsar och gör fint då ska man få höra det. Bra jobbat Mjölby stadshotell!

 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *