Städat och plockat

 
Annonslänkar HM, Newport
 
Godmorgon vänner, ja klockan är 8 och jag har varit vaken länge. Har hunnit plocka ordning överallt, kört två tvättmaskiner och är på gång. Mycket piggare nu efter influensan och inget yr och igår kom proverna som var bra, lite högt sköldkörtelvärde som jag ska ta igen om en månad. Kan bero på influensan också.
 
 
Mina krukor från Billa gård, de har ingen nätbutik
 
 
Andra supersnygga krukor 
 
HÄR, HÄR och HÄR 
 
 
Jag är laddad för en timme på lilla gymmet i byn med mamma. Lite kvalitestid med henne är ju kul och kul att hon också kommit igång och tränar lite. Hon har svårt att gå men cykla och lite annat går bra. 
 
 
Matta HÄR och dyna HÄR 
 
 

Ha det fint så hörs vi senare, ska ner i tvättstugan nu igen. Snurrar lakan där nu och ska bya sängkläder. 

 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Städat och plockat”

  1. Hej, svejs! Härligt att höra att du mår bättre nu. Ja hade också tänkt byta i sängarna idag, men det är alldeles för kallt för det tyvärr…-21 just nu. Jag tar nämligen alltid ut täcken, kuddar och madrasserna ur sängarna i friska luften när det ska renbäddas. De vädras så bra och man kan skaka dem luftiga och fräscha. Sedan sätter jag på nya rena påslakan innan allt tas in och sedan finns väl inget bättre än att få gå och lägga sig i en renbäddad, fräsch säng på kvällen?
    Vi har en balkong på övervåningen där vi även har tvättstugan och det är ju så praktiskt när det kommer till denna typ av jobb… Önskar dig en fortsatt fin dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *