Lite hårtips och bloggen bråkar

 

Innehåller annonslänkar 

1. MAXI WASH DETOX SHAMPOO / 2. YOUNG AGAIN TREATMENT OIL / 3. HYDRATE-ME WASH SHAMPOO / 4. HYDRATE AND REPAIR BOX / 5. GHD AIR PROFESSIONAL HAIRDRYER / 6. GHD CURVE CREATIVE CURL WAND / 7. GHD TUPERINGSBORSTE / 8. GHD CERAMIC VENTED RADIAL BRUSH / 9. GHD PLATINUM+ STYLER

 

Just nu kan jag inte ladda upp bilder här på bloggen, blir tokig och sliter mitt hår. Så tråkigt när man har en dag och man ska sitta här och jobba och skapa inlägg och så funkar det inte. Det är Blogg.se som min blogg ligger hos som har problem, inte jag så jag kan inget göra. Ni får istället tips på fina hårprodukter. Collage gick nämligen att lägga ut genom htmlkoder Jag fick en fin hårtork av barnen och Kalle i födelsedagspresent och nu skulle jag vilja ha lite hårrullar. 

Kram Lotta 

 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *