Jag fick ingen feeling

 
 
 
Skåp från Jysk, marmorskiva Sten och marmor Linköping
 
Idag har vi som sagt kollat på fritidshus igen, jag fick ingen feeling som jag brukar säga. Inte Elin heller som följde med. Det kändes inte bra och som fotograf och bloggerska tänker man på fotovinklar också. Jag vill gärna ha en bra grund på ett hus men lite renovering är bara kul så man får sätta sin prägel. Tomten ska gå ner till vattnet, men miljön och läget är vikigast. Nej det blev inget. 
 
Nu måste jag sätta fart och jobba lite, ska till Norrland i helgen, nästan högst upp i Sverige och det ska bli så kul.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
  

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Jag fick ingen feeling”

  1. Ja man känner så bra om det är rätt eller fel även om man gör avkall lite på det om annat är okey, men man vet absolut. Lycka till med att hitta er "stuga".
    Fint skåp, Jysk har mycket snyggt fast man glömmer det ibland. Vi köpte en del till vårt fritidshus där, som bokhylla, riktigt förvånad när jag hittade en så fin och som passade in i stil där, mattor, lampor m m. De har fina utemöbler också med bra dynor, men inte kommit in i år än kanske.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *