Idag blir en tuff dag

 
 
Fy idag blir det tufft. Jag ska sitta i telefonmöte men sedan ska vi åka och ta bort min systers lilla 12 åriga hund. Hon har problem med ögon och tumör och det finns inget mer att göra, så idag får min syster ta sitt ansvar som hundägare och ta bort henne. Det blir många tårar och mycket känslor.
 
 
 
 
 
Alla som äger ett älskat djur man haft länge förstår ju hur jobbigt sånt här är. Jag kan inte tänka mig att leva utan Findus , han är det bästa vi har i familjen. 
 
 
 
Vi ska alla fall försöka ha lite mys sedan med kaffe och tårta och göra något bra av den här dagen och tänka att hon får det bra nu som slipper ha ont innan han blir för sjuk och fira min födelsedag som var igår. Det är inget pysselväder direkt ute så nu blir det mest innebilder. Det ska vara vinter nu och jag ska försöka njuta av det. Tids nog blir det vår igen och då har man häcken full och fina trädgårdsbilder🙂
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Idag blir en tuff dag”

  1. ❤️ utgår man från att det är det bästa för djuret så känns det aningen mindre smärtsamt. Sorgekaffe är viktigt att ha! ❤️ precis som efter en ”vanlig begravning” .
    Stor kram! ❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *