Fredag och sportlov

 
 
 
 
Fredag igen, vad fort det går  och kylskåpet är tomt igen. Jag måste åka till affären och handla lite mat. På fredagar kommer Philip vara ledig, jag tänkte jag kunde sätta honom på lite jobb 🙂 Ja eller så kan han följa med och vara sällskap i affären. Det är sportlov nu för mina barn också. Nästa vecka ska jag hitta på något med dem en dag men vi inte kommit vad riktigt ännu. Ska ni göra något roligt på sportlovet? Mina barn vill ju hitta på egna saker men vi ska till farmor och farfar också en dag också och träffa deras kusin. Lite av varje, men det bästa är att jag har mycket vardag med dem året om. 
 
Jag håller på att ta tag i att ändra lite här på bloggen, bättre arkiv osv . Skriv gärna vad som kan bli bättre. Jag vet själv vad jag kan bli bättre på, men det är även kul om ni har ideer. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Fredag och sportlov”

  1. Det blir fjällen för min del. Vi åker alltid till fjällen en vecka på vintern. Nu är barnen vuxna och vi har även berikats med barnbarn, men vår skidresetradition hänger i sig. Det blir dyrt när vi är många men det är värt varenda krona.

    Vi har också köpt en sommarstuga vid havet där vi samlas allihop, ffa på sommaren förstås. Vi valde att köpa en stor stuga så att alla ska kunna komma dit samtidigt utan att det känns trångt.

    Så mysigt och värdefullt att få umgås med sina vuxna barn med familjer

  2. Hej Lotta!
    Jag skulle så gärna få lite tips hur du gör dina fina blomsterarrangemang. Jag är helt värdelös på idéer och har ingen som helst blick hur jag skall göra föl

    1. Hej, sista tiden har jag köpt färdiga buketter in till rummen eller färdigt arrangemang. Kan också göra lite själv men det blir mest ute. Det är liksom lite svårt att tipa för det blir som det blir, jag har kanske det där inom mig. Men buketter tex. krävs ju ofta mycket blommor och så får tänka på högt, lågt och vilka färger man sätter ihop och att det finns grönt m.m Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *