En tur till Ikea

Annonslänkar Cervera
 
Godmorgon alla fina läsare, nu måste bli lite ordning här med lite mer inlägg till er tycker jag. Jag blir så glad att ni är så många som brukar skriva att ni tittar in på morgon och kväll, då måste ni ha lite nytt att läsa. 
 
Jag har mycket som jag går och funderar på och nu när vi hittat ett sommarhus som vi vill köpa så behöver jag också vara lite mer aktiv. Jag har ju inte varit så bra på det med att synas , maila och visa upp mig varken lokalt eller övriga Sverige.Bara här på bloggen. Det finns så mycket mer att jobba med kring bloggen men jag har ju mest bara varit hemma på min gård. Det har jag tänkt att fortsätta med men ni vet ju att jag brukar prata om att man måste skapa för att komma dit man vill. Det är det jag gör nu, sätter bollen i rullning, skapar och allt för att ni ska fortsätta kunna titta in här på min blogg i 10 år till och att jag får fortsätta skriva och visa er mitt lantliv. 
 
Ha en toppenfin dag, jag ska till Ikea en sväng idag när bilen ska på service
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En tur till Ikea”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *