Att våga och att hela tiden hitta nya vägar

Annonslänkar Lexington
 
 
Väska lite annan modell nu HÄR 
 
En del undrar om det inte är jobbigt att man alltid måste prestera en massa nya inlägg, vara kreativ osv som influencers. Visst kan det vara så, men det är det ju med alla jobb och jag anser att det lättare att prestera om man tycker om sitt jobb, får göra det man brinner för och göra det för sig själv.  Jag vet att ingen gör någonting åt mig, jag måste fixa allt själv. Jag har inga anställda som kan göra någonting åt mig osv. Som när Elin hade cancer och jag visste att jag var tvungen att jobba hemma, man måste bara fixa det.
 
Just nu finns det saker i mitt företag som oroar mig, förändringar som gjorts som skapar oro som jag inte kan berätta här men sånt får man bara ta tag i och istället hitta nya vägar. Under mina 11 år med bloggen så kan jag säga att det viktigaste av allt är att våga och att hela tiden hitta nya vägar. Inte bara tänka om jag skulle, utan göra. Omsätt det du vill och drömmer om. Så nu ska jag åka och titta på ett fritidshus, å kanske blir det det huset som jag ska jobba med och inreda här på bloggen. Det är en dröm, men jag har fler. När inspirationen ibland sviker som det gör hos alla får man göra ändå. Allt är inte roligt, en massa slit, jobbiga saker måste man klara sig igenom för att lyckas. Jag försöker, men ibland går det åt skogen men för det mesta går det riktigt bra. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Att våga och att hela tiden hitta nya vägar”

  1. Gillar verkligen dina personliga och fina inlägg och tänker att jag måste lämna en kommentar, är så himla dålig på det men vet att det betyder en hel del med respons. <3

    Har bloggat i 10 år, dom senaste åren har det varit mer "slowblogging" då livet kommit emellan allt för ofta och jag har haft himla svårt för att skriva när det blir för mycket negativt runt mig. Det är synd, älskar ju själv att få ta del av människors liv och det lite mer personliga. Försöker sakta öppna upp.

    Tack för fina inlägg och inspiration. Kram Louise

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *