A star is born

Annonslänkar Bubbleroom
 
På väg till bio, har ni sett A star is born? Den ska vara sorglig men bra har hört. Jag ville så gärna se den på bio innan den försvinner. Jag har faktiskt tittat lite på tv sista tiden också när jag varit sjuk, några husprogram som Husdrömmar gillar jag. Det där med Netflix har jag inte förstått 🙂för jag har lite svårt att sitta still, då brukar jag sitta här vid datorn. 
 
Det är så skön känsla att känna att man kan göra vad man vill på en dag, jag tänker mig lite för men försöker säga ja till roliga saker så ikväll bio med min barndomsvän och granne Camilla.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips, snygga nyheter jag gillar
 
  
 
Klänning HÄR, blus HÄR , tunnare jacka så snygg HÄR
  

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”A star is born”

  1. Godmorgen.
    Vi får inn Svensk TV i Norge. Jag likerogså Husdrømmer.
    Hvilken dag og tidspunkt går programmet på?
    Takk for inspirerende blogg som jeg er innom hver dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *