Väskan ska packas

Annonslänkar Lyko, Ellos, Lindex
 
Nu ska väskan packas för att umgås med min vän Sallys hus några dagar. Vi ska till Vadstena som inte ligger så långt ifrån där jag bor och sova på Klosterhotellet med middag på restaurang ikväll. För mig funkar det toppen att uppleva saker på nära håll och att inte åka så långt. Jag älskar mer och mer att semestra på hemmaplan och gärna här i Sverige. På Klosterhotellet har jag bara varit innan och ätit julbord med mitt gamla jobb på förskolan. Det ska bli så mysigt att få åka bort lite. Nu återkommer jag imorgon när jag är hemma igen.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Glasögon här, guldtopp lindex slut, rosa topp här, skor här
lästift och läppsyl Ellos men slut där, finns här (cashmere) och här ( toppenbra tillsammans, ger fin glans) 
 
Ideal fodral här, 20% med koden LIVPALANDETAPRIL
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Väskan ska packas”

  1. Hej! Tack för en inspirerande blogg som innehåller allt av intresse och lite till👍Jag undrar var du köpt din almanacka med blommor på?ha det så bra/kram Monica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *