Vädret var fantastiskt

Annonslänkar Ellos
 
Igår blev det inte mycket bloggande för vädret här var fantastiskt. Vi hann massor och det kändes så bra. Så härligt att gå hemma och pyssla bara i sin egen takt. Jag var bjuden på stort event i Stockholm med Bianca Ingrosso och iDeal , men nej det är inget för mig. I alla fall inget denna gång.
 
 
Nej vi var hemma på landet med höns, grillade korv, åt skaldjur och smakade glassen som jag gjorde en annan dag. Den var supergod! En helt underbar dag blev det. Älskar sådana hemmadagar.
 
Tips

 
 Fina tallrikar HÄR  och skål HÄR 
 
 
 
 
Idag är det lite regn i luften och vi får se vad vi ska hitta på, någon målning blir det nog inte utan kanske tömma uterummet är bättre. Imorgon ska jag hälsa på min mamma som ligger på sjukhus. Jag försöker att inte oroa mig inann vi vet om det är någon fara med henne.
 
Ha en fin dag alla
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
Tips
 
Så gulligt fågelbad HÄR
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vädret var fantastiskt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *