Ryggskott och fina klänningar

Annonslänkar Bubbleroom
Det knäckte till i ryggen igår så jag har tyvärr fått ryggskott. Idag går jag på tabletter och försöker röra mig och stretcha osv men får ligga en del. Så inte så mycket inspiration här. Nu får ni inspireras av några fina klänningar istället som jag kikat på, skulle vilja ha något nytt till Elins student. 
 
Rosa högst upp här, grön blommig här, rosa blommig här
 
ljusgrön spets här och rosa spets här 
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Ryggskott och fina klänningar”

 1. Gillar spetsklänningen i rosa mest , jätte fina, krya på ryggen.

  Utemöblerna från förra inlägget var super fina, gillar den naturliga stilen.

 2. Hej Lotta!
  Åååh vad jag kan relatera till ditt problem – ryggskott!
  Det är verkligen jobbigt med ryggskott, har haft ett par själv så jag vet, men nu ska du få världens bästa tips som hjälper på RIKTIGT förutsatt att du gör övningarna. Jag gjorde det och de hjälpte mig, upplevde det lite som magiskt att övningarna funkade. Prova så får du se.
  Googla på ”Övning för ryggskott, Fredrik Jensen” så kommer du till hans film på Youtube. Fredrik är naprapat och jobbar med ryggar så det är inget lurt med detta – tvärtom! – det är verkligen världens bästa hjälp vid ryggskott. Jag har gjort övningarna själv och gick från helt mobil till att kunna röra mig och köra bil hem från sommarstället vilket hade varit helt omöjligt utan dessa övningar. Helt magiskt om du frågar mig 🤗.
  Kram och lycka till hälsar Lena

 3. Urk inget roligt med ryggen! Tror helt klart på övningarna du fått tips om. Har själv fått ryggproblem ett antal ggr just ihop med mkt trädgårdsarbete…. Mitt förebyggande eller i alla fall rehabtips är spikmattan, fixar blodgenomströmning bra. Har legat 1 timme varje morgon nu under påsken då jag har problem med nacken/axel. Röra sig är bäst, trots smärtor 🙄. kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *