Måla uterummet

 
Annonslänkar Mio, Byggmax., Ellos
 
Tänk att snart har jag delat mitt liv med er i 11 år , så glad för det och glad att ni fortfarande tycker det är intressant att titta in här vad vi gör. Uterummet är det sista som vi målar nu på ett tag inne. Om vi hittar ett fritidshus så behövs det inte göra så mycket inne hos oss mer nu på ett tag. Då har vi gjort iordning två hallar, köket, trapphuset, mitt kontor och uterummet under vintern och det känns bra. Sedan är det bara måla ute som gäller. 
 
Det vita är inte så fräscht längre, ingenting gjort här ute på 20 år så nu blir det målat och nytt ljusare laminatgolv, Kalle har beställt prov på den här får se hur den ser ut. Soffor finns ute i vår gamla skola, så vi ska kolla upp om det går att köpa dynor till dem och nya klädslar annars får det bli nya soffor. Bordet behåller vi så länge och blandar nog upp stolar med korgstolar osv. Behåller en del och köper lite nytt. 
 
 
En sådan här lite bullig soffa skulle vara fin
 
 
På sikt vill byta fönster och isolera här ute och göra ett fint inglasat rum att kunna vara i, men nu är stuga viktigare för oss. Den sneda panelen längst bort får sitta kvar så länge, så tar vi bort den nästa gång vi gör om. Uterummet är 30 kvm så det är stort och jag kan visa mer när det är helt tomt. Så om en vecka ca kommer målaren och då kör vi 🙂
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *