Måla uterummet

 
Annonslänkar Royal design
 
Idag har målaren varit här och målat uterummet, ett lager färg i taket och två på väggarna så är vi nöjda. Det blir stor skillnad, detta här är en förebild. Vi ska byta golvet också till något ljust men har inte handlat något än. Det är lite mycket som händer nu , men på måndag blir det lungt igen. Målningen har vi tagit hjälp med men golvläggningen ska vi göra själva.
 
Nej nu ska jag sova snart, är supertrött. Jag var uppe inatt och hämtade tjejer som varit på fest , 50 dagar till studenten 🙂
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips
 
Royal Design har startat sin rea HÄR, jag har skaffat mig en picknickkorg HÄR 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Måla uterummet”

  1. Tror bestämmt att jag ofrivilligt var med på den Festen som Studenterna har nu, lite jobbigt att vänta innan man skulle få sova, eftersom jag e en sömntuta, men unnar dock ALLA Studenter sin fest, har ju dock vart med 3 ggr! Heja heja å Grattis till Föräldrar!Och naturligtvis Studenterna!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *