Ikväll går jag uppför backen

Annonslänkar Newport
 
Ikväll går jag upp i backen till min barndomsvän Camilla på tjejmiddag, det är vi gänget som gått i skolan ihop som ses en gång i månaden. Det bästa med vänner är ju såklart att de alltid finns där för en och att de känner en utan och innan. För mina vänner kan jag verkligen vara den jag är. Mina barndomsvänner har ju varit med sedan man var liten och följt en genom livet. För dem är man bara Lotta.
 
 
Lyktor här 
 
 
Fina glas här
 
Det är så kul att följa varandras liv, från vi var små, skaffat killar, lägenhet, fått barn, gift oss, köpt hus, skiljt oss, sjukdomar, jobb och allt där emellan och nu vara här. 45 år och varit med om en massa saker som gett oss erfarenheter och gjort oss till dem vi är. 
 
Så ikväll dricker vi ett glas bubbel igen och imorgon blir det sovmorgon innan jag ska till kvinnohälsan för att prata med en sköterska om jag ska skaffa spiral innan jag tar fredagsmys. Kontraster som livet är.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Så fina askar här och här 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Ikväll går jag uppför backen”

  1. Hahahaaaaaaaa……döööööööör……du är ju så tokig Lotta!!
    Jag skrattar så jag döööööör åt E´s kommentar här ovanför…..
    Heeelt klockren…hahahaaaaa…..
    Puss på dig galenpanna <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *