Den marina stilen

 
Annonslänkar Ellos
 
 

 
 
Den marina stilen älskar jag och skulle så gärna vilja ha i min kommande stuga, ja det beror ju också på lite vilken stil som stugan kommer se ut men i min målbild som jag har tänkt så är stugan i vitt , blått, grått och trädetaljer.  Lite cottage house med marint tema. Grand Design är ett märke som jag inte har tänkt på lika mycket som Lexington men de har så mycket fint. Några av favoriterna på bilden är överkast, kudde , påslakan och handdukar
 
Drömmer du också om en annan stil är den du har hemma?
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Den marina stilen”

  1. Härliga produkter hoppas ni finner ert sommarhus snart ♥️. Själv är jag sommarstugeägare sedan 10 år och kan varmt rekommendera det, på fredag startar säsongen, can’t wait 😀

  2. Mycket snyggt 👌
    Har inte bestämt än hur nya stugan på Gotland ska inredas, får se när renoveringen är klar. Den är dock från 1800-talet så det får inte bli för modernt.
    Kram och ha en fin dag! 🙂☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *