Att se i målbilder

Annonslänk Newport, Home by sweden 
 
Vas HÄR och bok HÄR 
 
Brukar du jobba på att uppleva saker genom att se i målbilder? Jag ser i målbilder hela tiden. Jag gillar inte att sätta höga mål och krav på mig själv, men jag gillar att drömma om saker i framtid och se i målbilder. Sedan är vägen till en målbild nästan det bästa. Att jobba mot ett mål och genomföra det. 
 
Förr kunde Kalle bli lite nervös på mig för jag kan hoppa på saker utan att tänka efter,  jag tänker ofta ” man kan bara pröva” blir det fel kan man ändra sig osv. Det är min personlighet som jag brukar kalla hejsan hoppsan. Sedan är jag ganska orädd och glömsk. Så ofta kan jag glömma bort att jag ska oroa mig. När andra kanske går och ältar saker så har jag liksom glömt bort vad jag ska älta. Jag är ofta inte rädd förrän det verkligen behövs. Sedan tror jag att det är något jag övat upp. Ju mer man vågar testa , desto modigare blir man. 
 
 
Sedan har jag mina hjärnspöken som jag också får jobba med hela tiden. Men jag försöker utsätta mig för saker för att bevisa att det inte alltid är så som min hjärna ibland inbillar sig. Jag är väldigt medveten om att jag är min hjärna, och att allt jag tänker går att förändra om jag vill. Allt jag tänker sitter där uppe i huvudet och det mesta går forma om genom träning.
 
Ibland är det skönt att bara få vara den person som man själv upplever att man är och ibland är det läskigt och härligt att utsätta sig för nya saker för att förändra sig.
 
Kram Lotta 
 
 💗
 
 
Fin vit kruka HÄR och blå HÄR
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Att se i målbilder”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *