Jag tål inte alkohol
 
 
Igår hade jag en underbar dag, åkte och köpte växter och åkte till stugan och planterade. Älskar att gräva, skita ner mig och bara vara i flow. Då känner jag mig lycklig. Sedan åkte jag hem och bad Kalle att öppna badet och dricka cava.
 
Det blev en supermysig kväll, men sedan idag vaknade jag 5.30 sjuk. Fick börja med att gå och kräkas och fick migrän. Jag tål verkligen inte alkohol. Jag slutade med rödvin för ett år sedan och nu klarar jag inte ens två glas bubbel längre. 
 
 
Efter Elin var sjuk och min posttramatiska stress är det som kroppen inte klarar av det , eller så är det för jag blivit äldre. Alkohol är inget viktigt för mig. Jag kommer fortsätta dricka ett glas då och då men inte mer och jag kommer fortsätta dricka alkoholfritt, på sikt funderar jag på att bli nykterist. När jag lägger upp ett glas här eller är med vänner så dricker jag ofta max två för jag vet jag blir sjuk, men nu får det bli ett glas max. 
 
 
Så därför har jag varit dåligt med uppdatering här idag, jag har varit sängliggande. Var uppe en stund men fick gå och kräkas igen och lägga mig. Nu vet jag att även 2 glas cava kan bli för mycket så nu är det slut med det. Jag dricker mer än gärna alkoholfritt.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Sandra

Är lite i samma sits, fast blir inte riktigt så sjuk som du. För mig har det inte heller spelat någon roll, det går ingen nöd på mig. Men det är ändå härligt hur ok det är att lika så gärna dricka alkoholfritt. Ingen som reagerar när jag tackar nej till alkohol, det är så accepterat överallt. Det gör mig glad. Man får göra som man vill och det man mår bra av. Det känns väldigt sunt och medvetet.

2019-07-16 // 20:57:40
Åsa

Pga hjärtsjukdom har jag gått över till alkoholfria alternativ och är så nöjd. Finns i dag ett betydligt större utbud än för 8-10 år sedan 😊👍

2019-07-17 // 08:59:01
URL: http://asaahlenius.blogg.se
Linnea

Åh vad tråkigt att du blir så dålig efter alkohol :(

2019-07-17 // 14:17:58
URL: http://Http://linneakinis.blogg.se
Pernilla

Känner så väl igen mig, blir också sjuk dagen efter av mindre och mindre mängd alkohol. Numera dricker jag sällan alkohol och då bara ett litet glas. Det är inget jag saknar direkt men visst kan jag bli sugen på en god Chablis ibland. Tacksam att det finns så mycket goda alkoholfria alternativ och att vatten är så gott! :)

Kram P

2019-07-17 // 17:01:15
Pernilla

Känner så väl igen mig, blir också sjuk dagen efter av mindre och mindre mängd alkohol. Numera dricker jag sällan alkohol och då bara ett litet glas. Det är inget jag saknar direkt men visst kan jag bli sugen på en god Chablis ibland. Tacksam att det finns så mycket goda alkoholfria alternativ och att vatten är så gott! :)

Kram P

2019-07-17 // 17:01:15
Jasmin

Så himla jobbigt, stackare! Har det tyvärr precis likadant fast det räcker med ett halvt glas för mig för att bli dålig. Inte värt det så tur att det finns Richard Juhlin. Bästa alkoholfria bubblet. 🍾🥳

2019-07-17 // 21:35:32
URL: http://https://www.seosfoto.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0