Allas liv ser så olika ut
Annonslänkar Sportamore och Campadre 
 
 
Idag läste jag att vi blir fler och fler kvinnor i allt yngre ålder som bränner ut oss. Jag tänker vilket samhälle vi har just nu och hur kan jag dela mitt liv för att bidra till att vi ska våga vara den vi är. Vi har höga krav på oss från många håll. Jag får själv hushålla med min energi och tänka mycket på hur jag lever efter posttraumatisk stress. Skillnaden med posttraumatisk stress och vanlig utbrändhet kan jag inte riktigt säga, men min kropp blev som "utbränd" av att vara i ett kritiskt läge efter Elins leukemi. Kroppen fick vara på sin vakt i så många år. Eller som psykologen sa " ni trampat vatten i flera år"
 
Jag vet inte om jag blir som förr igen, jag tror inte det men jag lever som kroppen säger åt mig att bör göra. Det är lite olika från dag till dag. Jag försöker aldrig att jämföra mig med andra. Allas liv ser så olika ut och jag försöker alltid ha fokus på vårt. Jag inspireras däremot jättemycket av många människor och deras klokskaper. 
 
 
Jag försöker då och då visa min vardag på instagram story, hur det ser ut här hemma hos oss. Att allt inte är perfekt. Här på bloggen har jag valt att ha mest fina bilder för det tycker jag mest om, men jag berättar ju ändå om hela min värld. Ups och downs. 
 
 
Svettig Lotta 🙂Älskar tungt jobb i trädgården när man får slita lite
 
Kari traa underställ tex HÄR
 
 
Idag började jag med att köra makadam vid sjön och fixar gräsmattan, det är tungt jobb att hålla på med så jag tränar inget extra nu. Har ständigt träningsvärk i armar osv.  Imorgon ska jag dit igen och fortsätta köra skottkärror. 
 
 
Min man ska fest i för sitt jobb i vår gamla skruttiga skola och jag har hjälpt till lite men kommer åka till stugan så fort jag kan. Mycket människor och fester är inte min grej just nu, nej mitt hus vid sjön är perfekt då. 
 
 
 
Vill ni se lite mer av min värld så följ mig gärna på instgram fyraarstider. Där kan man se lite mer och kan höra min röst och se mig vilket får ett helt annan innebörd. 
 
Nu ska vi äta skaldjur här, räkor och lite annat gott som Philip fixat. Det fick bli mobilbilder idag igen, på tal om att sänka kraven. Det blir som det blir och det duger  🙂
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips
 
Skolstart? Campadre har fyllt på med massa bra saker för vuxna och barn, alltid kampanjpriser och med koden Fyra10 10% extra rabatt HÄR 
 
25% rabatt på träningskläder och skor , HÄR och HÄR 
 
 
 
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lovisa

Du skriver och resonerar så klokt. Att sänka kraven är svårt tycker jag, men det börjar bli nödvändigt dock...

Svar: Hej, ja visst är det svårt. Jag har kommit till punkten att jag gör det för min egen skull, inte för andra men sedan måste man ju också känna efter hur man orkar med. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-08-16 // 19:47:20
URL: http://www.inredningbycadla.se
Milla

Åh jag tänker då mycket när jag läser dina inlägg av denna typ, då jag upplevt så mycket liknande - fast agerar ganska mycket annorlunda runt en del saker för att livssituationen är lite annan. Precis exakt som du skriver. Jag gläds åt att du och din man verkar så synkade men ändå har lite egna liv, som att din man har egen fest och liksom drar det själv, stort gilla på det!
Jag tänker på det du visade i en story, det ned skorna hemma i hallren. Ikväll gläds jag själv så mkt åt att jag o maken tog en fredagswirre o chattade med våra två vuxna barn. En ska på festival imorrn (mkt oväntat) och en lever glatt singelliv i Sthlm - och så glada vi blev. Våra barn som gått igenom mkt mår så bra = vi föräldrar mår bra. Det är så betydelsefullt i mitt liv och just idag känns det kanon. Jag har så svårt att acceptera lycka numera för det liksom tycks alltid vänta nya katastrofer - det är nog min typ av posttraumatiska stress. Kram till dig Lotta!

2019-08-16 // 21:20:34
Liselotte Johansson

Kloka synpunkter. Här blev det också skaldjur i dag.

2019-08-16 // 21:47:04
URL: http://bylijo.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0