Sovmorgon och skriva lista

 
Idag tog jag sovmorgon och det var så skönt. Igår jobbade jag som en tok i trädgården och gick ut tidigt men idag var jag trött. Älskar kontraster och brukar mest leva efter hur jag jag känner och mår. 
 
Nu har jag massor att göra inför min Frankrikeresa och saker jag vill bli klar med så här skrivs lista nu och ska försöka bocka av allt på den så jag slipper känna inre stress. Det är ganska pirrigt att resa iväg några dagar med två människor man aldrig träffat och min danska är inte den bästa direkt men det kommer bli toppen tror jag. 
 
Så idag skriver jag lista och jobbar utifrån den och mycket som ska göras och bli klart är ute i trädgården så nu är det bara att lyfta på ändan och köra. Kalle ska måla klart fönstren så vi får upp blomlådorna och så får jag äntligen plantera mina blommor som stått och väntat.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *