Parfym och taxfreekatalog

Annonslänkar Ellos och Lycko
 
Taxfreekatalogen har kommit hem till oss men jag ska nog inget köpa, jag upplever att det är nästan dyrare där än på nätet. 
 
 
Jag använder mest Clean parfym warm cotton och shower fresh  HÄR, lotion HÄR  är jag typ beroende av. Använder man den behöver man ingen parfym. Så fräsch!! Duschream HÄR är bara lite extra lyx om jag ska bort osv. . Sedan tycker jag parfymen som Elin och Philips Julia har HÄR doftar så gott. Den har jag tipsat om flera gånger.
 
Det skulle vara roligt att prova någon ny sort, har du provat någon annan från Clean tex. Blossom HÄR eller Linens HÄR  ?
 
 
Imorgon funderar jag på att ta en tur för att köpa lite kläder till mina resor, skulle vilja några nya blusar osv. Imorgon kommer också min barnsdomsvän Linda på kvällen här för imorgon natt ska vi upp tidigt för att åka till Gdansk. Japp, nu får jag nog packa lite. Har jobbat som en tok idag och varit ute på en springrunda så det känns bra.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Parfym och taxfreekatalog”

 1. Hej!
  Det är så roligt med parfym. Själv äger jag alldeles för många men det är ett stort intresse för mig.
  Jag vill tipsa om CLEAN White Woods. Den är lite annorlunda än CLEANS vanliga stil, lite mer fyllig men otroligt fräsch och god. Om du hittar den så prova att sniffa på den. Passar jättebra nu på hösten.
  Tack för en jättefin blogg och all inspiration du ger.
  Massa kramar till dig!

 2. Har använt clean warm cotton i flera år och jag älskar den. Fick lotionen i present i våras o måste fråga – luktar din också skumt när man smörjer på den och sen när den sitter på så luktar den som den ska?
  Tycker tom att den luktar illa innan dem kommer på kroppen 🤣.

 3. Min clean favorit är Clean Skin, doftar helt underbart! och så Clean Blossom, mild och fin! Köper inte heller från taxfreekatalogen, däremot kan man ibland hitta fynd när man är i taxfreen på flygplatsen. Men tycker Noricfeel oftast har bättre priser än taxfreen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *