Odla egna blommor

Annonslänk till Newport
 
Något som jag uppskattar mycket är att odla egna blommor som man kan ta in i buketter. Det ska jag nog statsa på lite mer till nästa år. De kräver lite skötsel när man ska driva upp dem och så vatten såklart men inte lika mycket pyssel som grönsaker. 
 
 
Bläckfiskljusstake vit HÄR och brons HÄR 
 
I år har jag odlat zinnia och rosenskära och så har jag planterat perenner som har vackra mörka blad som jag kan klippa lite av. När jag köper växter försöker jag tänka lite att jag sätter sånt som jag kan ta in i buketter. 
 
Ha nu en fin söndag, imorgon dags att åka hem från Frankrike så nu gäller det att njuta av tiden som är kvar
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Odla egna blommor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *