Morgon på landet

Annonslänk Odla
 
 
Stilla morgon på landet, alla ungarna har åkt till skolan. Ibland är det 4, 2 eller 3. Jag älskar att det är liv och rörelse i huset men jag älskar också min egna tid att jobba undan. Idag är en sådan dag. Jag behöver bo lite vid datorn , men jag ska komma ut på min springrunda också. Jag lyssnar på en väldigt bra podd,  på ett annat plan, lyssna på den du med vet jag. Toppenbra! 
 
 
Jag kör ingen frukost när jag jobbar hemma, bara kaffe men sedan brukar det bli lunch vid 13 ungefär. Gjorde så goda biffar igår så det väntar på mig. Så skönt att ha färdig lunch hemma. 
 
Nu ska jag sätta fart här och plocka fram resväskan, dags att packa igen till Gdansk.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 Massa saker till odling hittar du HÄR  
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *