Leva i nuet

Annonslänkar Nelly, Bangerhead, iDeal, Gina Tricot och Ellos
 
Det är så skönt att kunna leva i nuet, det gör mig lugn och harmonisk och ger mindre stress. Jag har jobbat med dessa tankar många, många år och jag känner nu att jag landar i dem hela tiden och kan koppla bort saker. Jag oroar mig mycket mindre, jag tar livet lite mer som det kommer och jag ger mig själv tid för eftertanke och reflektion. 
 
 
Jag är så glad att jag vågat hoppa på en massa saker som gett mig pirr i magen för nu är jag här och kan ha det här livet, i alla fall just nu och det gör mig glad och harmonisk. Mitt jobb är fantastiskt och jag älskar det! Hopas alla får känna den känslan. 
 
 
Odd molly jacka HÄR, halsduk HÄR, läppstift HÄR, parfym HÄR och så iDeal mobilfodral HÄR( koden LOTTA20 ger 20% rabatt) Ritual hudkräm finns stor burk  HÄR
 
Jag har varit och storhandlat och nu ska jag ut och klippa gräset men eftermiddag blir det jobb för hela slanten. Elin och jag ska fota m.m Det är så bra för Elin slutar tidigt en dag i veckan och börjar sent en dag i veckan och då kan hon hjälpa mig.
 
Bäst att klä på sig lite och så sätta sig på gräsklipparen några timmar med någon bra podd i lurarna
 
 
 Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *