Jennys matblogg bok

Annonslänkar Adlibris, Newport och designonline 
 
 
Nu är den här, min vän Jennys fina matlagningsbok med så vackra bilder och massor av enkla recept. Du hittar boken HÄR. Tips till alla som vill laga enkel och god mat, Jenny är en mästare på recept och driver en superstor matlagningsblogg. Hon är så mycket inspiration för mig och så fin person 
 
 
Idag är det full fart för mig, ärenden och så ska jag försöka komma ut på en springrunda i skogen. Jag ska förtidsrösta, jätteviktigt!
 
Ha en topppenfin dag!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Termos liten HÄR och stor HÄR , kaffemugg HÄR, 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jennys matblogg bok”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *