Jag ska ju jobba

 
Min man skakar på huvudet och säger jag tokig ikväll, jag har just förstått att jag ska till Frankrike för att jobba, jag får lön för att åka och fota och ska skriva resereportage. Jag kommer även skriva om detta på bloggen också och ni ska få se allt jag kommer uppleva. Det är faktiskt mitt första jobb jag gör för ett resebolag. De flesta jag varit på är pressresor, då får man upplevelse men inte betalt och man har ingen motprestation. Jag har ju däremot varit iväg någon gång och fotat reportage som jag sedan sålt in till en tidning, men nu ska jag få åka på mitt första jobb som fotograf och influencer (och skribent som jag absolut inte är ) 🙂 Ibland kommer man långt på att bara lite tokig och våga prova saker, tur bara att man har en man som är bättre på engelska än vad jag är. Så jag ska iväg och jobba i helgen , det blir kul det! Kan man inte prata så bra engelska kan man alltid ta ett glas bubbel tänker jag, det är jag riktigt bra på…hi.hi.
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Jag ska ju jobba”

  1. God tur til Frankrike! Du sier at du ikke er skribent. Men det er du så absolutt, Lotta! Du skriver på en måte som er lett for en norsk å forstå og på en måte som gjør at man vil fortsette å lese det du skriver, ikke bare se på bildene. Og du skriver om tanker og følelser og byr på deg selv på en god og troverdig måte. Så du ER skribent! 👍🤓 Og nyt ditt «bubbel», ikke glem det! 🥂

  2. Hahaha jag skrattar fortfarande åt dig bönan….du är ju för go du….hahaa….
    Det där kommer du fixa lika bra som vilken skribent som helst… Det är mycket roligare att läsa när det är lite hejsan hopsan och inte så jäkla korrekt…;) Det blir ärligare på nåt vis! Å drick bubbel du…allt blir ju så mycket roligare då <3 puss o kram tokfia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *