Ikväll kommer min barndomsvän

Annonslänkar Ellos och Jotex
 

Ikväll kommer en väldigt speciell barndomsvän till mig, en vän jag haft sedan jag var liten och umgick med massor när vi var tonåringar. Vi har vår ungdom ihop, vår första kärlekar som vi hade på den tiden och när Linda var i Usa och kom hem till Sverige så följde jag med till Arlanda för att hämta hem henne. Hon har jag det där speciella bandet till, som vet min barndom, som vet vem jag är och som man kan fortsätta prata med där man slutade sist. Jag känner hennes familj, hon känner min osv . Linda är en sådan tokig, hoppig person som man blir glad av. Ikväll kommer hon till mig. Jag ska nog bara ta en tur till staden först för att kolla lite kläder, Elin går ändå kortdag och behöver skjuts till skolan och till sin pojkvän. Jag får packa senare. 

 
Ha en bra dag
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
Philips rum
 
Sänggavel gammal men  liknande HÄR, lampa HÄR , fina lakan HÄR 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Ikväll kommer min barndomsvän”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *