Howardsoffa

 
 
Det är i de här två rummen som vi ska byta golv framöver. Jag ska fundera lite på vad vi vill ha och om det blir före jul. Inte så kul att stöka ner i november när man ska börja pyssla och pynta till jul. I oktober kommer ju målaren och fixar köket som är prio ett att bli klara med. Dessa soffor har vi varit nöjda med, behöver lämna tyget på kemtvätt. Vi får se på sikt om de får flytta till uterummet som står tomt. Jag gillar att byta lite och många soffor har kommit och gått genom åren. 
 
 
 
Vi håller också på att installera ny luftvärmepump och få ordning på vårt värmesystem till vintern. Det är en stor kostnad som vi  tagit lån till men det kommer också vara lite bök med det för de ska isolera vinden och sätta in en luftvärmepump inne också. Inte en till sommar när det är döhett på övervåningen och iskallt på vintern.
 
Nu önskar jag er en fin fredag så fortsätter jag att vara i Frankrike
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Howardsoffa”

  1. Jättefin soffa! Har själv suttit och kollat Trademax sidor, vill gärna ha en blå Howard… är du nöjd med deras service? Allt fungerat? Aldrig handlat av dom och ingen av mina bekanta heller så lite obekant… Ja jestas att bo i hus.. när man äntligen är färdig i ena ändan får man börja om på nytt. Men roligt också. Ha en skön höst! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *