Göra det man tänker

 
Någonting som jag har berättat för er och som jag jobbar med är att göra det jag tänker. Då menar jag inte att man ska tvinga sig själv till saker som gör att man mår dåligt men till viss del så mår åtminstone jag bättre om jag gör lite mer det jag tänker. Jag mår bra när jag får saker gjorda, när jag tränar fast jag är lat, när jag utsätter mig för lite läskiga saker fast jag blir lite nervös osv. Att göra det jag tänker får mig kreativ och när jag ser att jag får saker gjorda så mår jag bra. 
 
Idag har jag kört på ordentligt för nu har jag en pigg kropp igen och det är så skönt att slita lite och bli trött. När man som jag jobbar hemma så tror jag det är extra bra att jobba på lite ibland för det är annars lätt att sätta sig en dag och stirra i telefonen osv Jag brukar tänka att jag ska göra det jag tänker, det funkar för mig och det gör mig kreativ och driftig och då mår jag bra. Hur tänker du?
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Göra det man tänker”

  1. Hej! Jag tror att vi är rätt lika du och jag. Jag sätter ofta upp mål för mig själv och planerar helgerna så jag hinner med alla måste men även roligheter med familjen. För två år sedan köpte vi ett stort, gammalt hus med mycket charm. Dessvärre har det visat sig att vi har hussvamp så all energi är som bortblåst. Förhoppningsvis har det inte spridit sig under hela huset men man vet aldrig. Tack för en inspirerande blogg!

  2. Hej,
    Läste för några år sedan "Svälj den fulaste grodan först". Där fanns det bra tips på hur man blir mer effektiv, strukturerad och får saker gjorda, kan rekommenderas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *