Dags att fixa middag och ett glas bubbel

Annonslänkar Gina tricot
 

Nu ska jag börja planera kvällens middag och korka upp ett glas bubbel och och här är skön fredagsstämning. Ungdomarna på väg, ljusen ska tändas och jag har hunnit allt jag ville denna dag. Jag kanske sätter mig och redigerar lite bilder senare ikväll och så packa till helgens mys. Lite tips på söt blus som jag skulle kunna tänka mig röd  HÄR och blå HÄR

 
 
 
Önskar mig den HÄR  kjolen som jag sett på Gina tricot , så himla snygg med en vit instoppad blus och vita keds.
 
Nu är det dags att ta upp röven från stolen och sätta lite fart
 
Återkommer snart igen
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Dags att fixa middag och ett glas bubbel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *