Vad jag mår bra av här hemma

 
 
Det är ljust hemma hos oss och det är precis som jag vill ha det. Jag gillar det ljusa och att sedan kan jag förändra med lite kuddar osv. Jag har skaffat några väggar med tapet och de väggarna gillar jag också väldigt mycket. Jag kommer inte börja måla mörkt bara för det är mode. Jag trivs med mitt ljusa hem och vill ha det så just nu, men man vet aldrig vad man gillar i framtiden. 
 
 
Om jag får ha en blombukett på bordet så blir jag extra glad. Blommor skapar så mycket glädje för mig och det räcker med färg på en bukett. 
 
 
Något som jag är väldigt förtjust i mer är små vackra ting. Jag kan spara länge för att pynta med vackra saker här hemma, som dessa små skålar från Jonatan Adler.
 
 
Något mer som är viktigt för mig är att alltid köpa hem gott kaffe till kaffemaskinen och dricka ur en fin kopp. Det är vardagsglädje. Varje morgon börjar jag min dag med mitt goda creme kaffe och planerar min dag. 
 
 
 
Nu laddar jag mobilen för att ut och springa. Försöker att få mer motion i mitt liv och mindre socker. Bara gör det, eller vad är det jag brukar säga 🙂 Har motinerat två dagar i rad, nu kör vi igen.
 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vad jag mår bra av här hemma”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *