Till teaffären

Annonslänk Design on line, Newport , Cervera, Indiska
 
Jag ska iväg på ärenden idag till Linköping och så luncha med min vän Cecilia. När jag kommer hem får det bli en del jobb och så packa för imorgon åker jag till Skåne och ska träffa mina Skånetjejer hela helgen. Tjohoo vad kul det blir. Bara en massa mys och så kika på lite fina butiker, äta gott osv 
 
 
Gammal bricka Hemtex, finns andra liknande HÄR och HÄR
 
 
Temugg HÄR, andra fina temuggar hittar du HÄR och HÄR 
 

I Linköping idag ska jag passa på att besöka några av mina favoritbutiker och så teaffären och fixa mina naglar. Jag dricker mer te på hösten och vintern men te behöver jag inte köpa, vi har en stor låda här hemma med te. Jag handlar ju alltid kaffebönor och kryddor när jag är i stan så det ska jag göra. 

 
Igår jobbade jag som en tok både ute och inne så nu är bloggen är fixad med inlägg för er.
 
Min man ska på en massa jobb i höst och ska resa en del så vi har ställt in en del saker vilket gör att jag kommer få vara hemma nästa helg och det känns lika skönt det. Det blir spa en annan helg och jag får njuta av lantlivet nu när hösten är som bäst.
 
Kram Lotta 
 
💗 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Till teaffären”

  1. Hej Lotta
    Jasså du ska till mina hemtrakter igen.
    Kanske inte på min sida men du vet vi har enkla ting som är nr 1 men kan även rekommendera ett smultronställe i glumslöv som heter hillesdal med ett jättemysigt café och en bit bort också en liten mysig butik som heter Heddas hus också i glumslöv. Bara lite tips ha det så trevligt i Skåne vi har 19 grader och sol ska bli så hela helgen också så välkommen söderöver.

  2. Var i Linköping fixar du dina naglar? Är ofta i Linköping och skulle vilja ha tips på ett bra nagelställe. Och vad heter materialet? Jag kör Calgel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *