Skånehelg

 
Samarbete Sharpman och annonslänk Boozt, hotels
 
Nu är jag hemma från min Skånehelg och har varit och tränat x-fit och landat vid datorn lite sent på kvällen. Vi har haft det så bra. På fredagen startade vi med Lunch jag och Jenny på Höganäs saluhall . Älskar att gå omkring där och titta. 
 
Alla bilder mobilen
 
 
Efter saluhallen kom jag ganska tidigt till Hotell V  och vilade en stund på rummet innan det var dags att åka till Jenny på middag. Jag tycker så mycket om att följa de tjejerna med allt som händer i livet. I medgång och motgång och få pepp av olika slag. 
 
 
Väska här, sjal här
 
 
Tröja HÄR
 
På lördagen startade vi med hotellfrukost, det är ju bland det bästa med hotell och sitta länge. 
 
 
Vårat första stopp var på Hillesdal.
 
 
Här fanns så otroligt mycket snyggt så det gällde att hålla i kontokortet 🙂 
 
 
På andra stopp var på Skumpa och Spalje , en jättegullig på butik i Landskrona. 
 
 
Sedan blev det ett stopp på tomatens hus och där sålde de kryddor för 10 kr styck
 
 
 
Sista stoppet var på fina Enkla ting  som jag har varit många gånger och tycker så mycket om. Kvällen tillbringades i Lenas mysiga lägenhet med mat och dryck och en massa mer prat om livet. 
 
Nu är jag så nöjd med allt. Nöjd att jag klarat av alla resor och samtidigt kunnat ha bloggen igång. Att jag orkat allt osv. Sista dagarna har jag haft en trötthet i kroppen igen och över ögonen så nu ska jag ta det lugnare här hemma. Inga mer resor är bokade och det blir hemmatid på landet och jag ska bjuda på er på lite mer allt pyssel osv här på gården. Det ska bli mer träning, mer fokus på hälsa och kost, mer uteliv, mer pyssel osv 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Skånehelg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *