Plåtar på poolen

Annonssanarbete Sharpman 
 
 
Alla bilder mobilen
 
Jag har varit så trött om kvällarna både fredag och lördag och somnat kl 21, men istället är jag uppe ganska tidigt på morgonen. Kvällstrött och morgonpigg och precis tvärtom hur jag var för några år sedan. I vilket fall vill alltid Kalle sova länge på helgerna. Jag väcker honom tidigast 9.30 och sedan vill han sitta med sitt kaffe. Viktigt att han som inte är hemma får känna lite lugn på helgerna. 
 
 
Jag gick ut lite tidigare och började ta bort löven som ligger på poolöverdraget och sedan kom Kalle och började fixa allt det andra. I år har det blåst ner löv i poolen också men det tar vi hand om i vår. 
 
 
Jag gick också till hönsen och städade och gav dem mat. De är så härliga och blir alltid så glada när man kommer. 
 
 
Tre tuppar på rad
 
 
Så grävde jag en rabatt och la i lite löv men ska fixa lite mer nästa vecka. 
 
 
Nu är plåtarna på plats och vi ska binda lite rep också men det tar vi imorgon.
 
 

Nu ska vi ta det lite vackert som min farfar sa och lata oss lite innan vi ska till några vänner i byn. Kalle har hoppat i spabadet och jag vill pyssla med lite annat en stund. Imorgon fortsätter vi greja hemma igen.

 
Kram Lotta 
 
💗
……………………
 
Mina arbetskläder visas i samarbete med Sharpman, jättesköna och bra arbetsbyxor som finns i olika färger HÄR  och fleecetröja HÄR 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *