Jag känner mig så tillfreds

Annonssamarbete Calixter
 
Jag går här hemma och pysslar nu och känner mig så tillfreds. Jag mår bra, jag har ett så fint hem som jag får leva i, jag har en man jag älskar, en fin familj, alla är friska och jobbet flyter på och jag trivs med mina arbetsuppgifter. Mina vänner finns för mig och min familj. Jag känner mig verkligen tillfreds. Jag har ju alltid varit så rastlös, men det är stor skillnad nu efter Elins leukemi. Jag glädjs av små saker och är mer nöjd och kräver inte lika mycket.
 
 

Så fin ljuslykta Calixter HÄR 

 
Inatt fick jag punktering på min bil, jag lyckades köra in i en trottarkant i mörkret. Istället för att börja oroa sig så fick vi skjuts hem, gick och la oss och vaknade på morgonen pigga och tog tag i det. Det gick smidigt och lätt att få hjälp av bärgare, jag hade försäkring som täckter kostnaden, bilen kördes till verkstad där den ska få vinterdäck på måndagmorgon och allt löste sig snabbt och smidigt. Det är skönt att inte oroa sig över onödiga saker. Här och nu och allt ordnar sig. 
 
 

Snygga mockalådor att inreda med HÄR 

 
Jag blev så glad när jag kom hem hur bra allt löste sig och idag har jag fått hjälp med mina fönster som är nyputsade. Jag känner mig tillfreds och glad över att allt ordnar sig så bra. Att jag inte oroar mig över så mycket saker, att jag kan leva i nuet och känner glädje för livet som är just nu. Att jag har förmånen av att kunna ta hjälp av andra snälla människor som kan underlätta min vardag. 
 
 
Jag jobbar på att sänka kraven, att göra lite som jag känner. Att lägga tiden på det som ger mig glädje och energi och att inte stressa på något sätt. Allt typ av stress försöker jag undvika. Det går ganska bra. Livet känns härligt och tänk att en glad kille i bärgningsbil kan ge så mycket tacksamhet. Om man är snäll och trevlig mot människor man möter så kommer det tillbaka, det tror jag på. 
 
Bara så tillfreds. Ha en fin lördag
 
Tips
 
Kolla in butiken Calixter som har så mycket snyggt HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Jag känner mig så tillfreds”

  1. Härligt peppande inlägg!
    Ibland behöver man verkligen stanna upp och reflektera hur bra man verkligen har det.
    Kram och fortsatt trevlig helg 🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *