Godmorgon

 
Annonslänkar Ellos, Cervera. Lindex  Samarbete Bangerhead
 
Vaknade av att Elin och Jakob stökade i köket, det låter så mysigt när de fixar frukost och fnissar i köket. Gud vad jag är glad att mina barn är så lyckliga och kära. De skulle till skolan och vi är lediga idag också. Inte jag egentligen men Kalle. På måndag ska de börja installera nya värmesystemet så idag kommer det lite leverans av grejer och det måste förberedas en del. 
 
 

Mer spontanitet på bloggen tänkte jag, mitt natlinne HÄR Fast i en annan färg 

 
Findus är så glad att det är människor i huset igen, vår kattvakt har ju varit här och tagit hand om honom och min svärfar har tittat in osv men han skriker när han kommer in för att kolla att vi finns hemma. Ja det brukar han göra annars med. Han måste alltid berätta att nu är jag hemma, vart är ni. Kom hit och skäm bort mig 🙂 Han är en stor ras och är inte färdigvuxen förrän vid 5 års ålder så han kan bli ännu större. 
 
 
 
Kopp HÄR 
 
 
Kruka HÄR 
 
 
 
Morgonrock HÄR
Tog en kaffe i köket när de åkt och idag är det hemmadag. Måste fylla kylen med mat och ta tag i massor av jobb som jag är efter med. Får handla om jag ska hämta Elin sedan. Annars känns hösten underbar, min tid. Älskar när det blir som ett lugn ute i trädgården, älskar det murrriga mörka med regn. Älskar att få mer tid inne igen utan allt som måste göras, en sak i taget. 
 
 
Ikväll blir det nog lite hemmaspa, jag har skaffat mig lite nya produkter till håret med schampoo, balsam och hårinpackning Kérastase. Luktar ju så ljuvligt. Finns HÄR. Ska skaffa mig ett fotbad också. 
 
 
Nej nu ska jag fortsätta ta tag i all tvätt innan jag ska jobba vidare.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 …………………………………
 
 Tips
 
Lindex har fått in mysiga pyjamas nu, älskar gå i pyjamas och tofflor Rosa  HÄR, HÄR , blått HÄR och HÄR  och vinrött HÄR  och HÄR 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Godmorgon”

  1. Läste lite fort och trodde det var svärfar som skrek när han kom in… fatta att nåt var tokigt när du skev att ni skulle skämma bort honom, ha, ha!😂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *