Fredagsmys och bad

Annonslänk Scampi
 
Å det är så skönt med helg. Vi har en helg tillsammans här hemma och sedan väntar mycket jobb för Kalle så denna blir en myshelg. Imorgon tänkte jag att jag skulle jag bjuda hit lite vänner men istället så hamnar vi hos min vän i byn. Det spelar ju ingen roll vem vi är hos, huvudsaken att vi ses sådär enkelt. 
 
 

Ikväll ska vi bara vara hemma, än har ingen kommit hem. De är på väg på lite olika grejer. Jag tänkte hoppa i spabadet om en stund och korka upp en flaska bubbel, det var länge sedan Kalle och jag satt där. 

 
Ha en fin fredag!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
Vill ni ha tips på lite snygga bikinis till era vinterbad kan jag tipsa om Scampi. Finns både lite högre och lägre trosor och lite större och mindre bh.ar osv 
 
Bh:ar HÄR, HÄR  och HÄR 
 
Lite tips även på snygga badräkter HÄR  och HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fredagsmys och bad”

  1. Vart kommer din fina leopard bikini överdel ifrån? Jag undrar också om du kan lägga ut tips på löparkläder/vilka löparkläder du använder nu under hösten/vintern? Det är så svårt att klä sig bra och snyggt nu under hösten och vintern! För övrigt vill jag tacka för en bra blogg, får så mycket inspiration av dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *