En del är bara drömmar

 
 
Några nya fina krukväxter från Ljungs trädgård fick flytta in igår, älskar fylla huset växter och blommor. Ska försöka unna mig blombuketter varje vecka nu i höst och vinter. Är lite sugen på att binda mig en krans och ska nog spana i torgets blommor imorgon i Linköping. Jag ska bort i helgen så jag får annars vänta tills nästa vecka om jag inte hinner. Efter denna helgen får jag massor av tid och ska bara vara hemma.
 
 
 
 
 
 

Den där stora mattan som jag haft så länge ska bytas på sikt, vill ha en ljusgrå… en jättestor, men den jag gillar och som finns i min storlek är så dyr. Jag får spana lite och man kan ju beställa på vissa ställen i en viss storlek, typ på rulle. Ja det blir att spara först. Väntar ju på min målare ska komma också och måla köket, men han dröjer lite till. Jag får ta och maila honom. 

 
Av allt jag berättar här är ju en del bara drömmar men också en hel del som blir verklighet. Jag drömmer gärna stort med er, sedan är jag inte rädd för att det inte blir gjort. Drömmar är ju ändå gratis 🙂
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En del är bara drömmar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *