Egen tid

 
 
När barnen var små så var det många som pratade om egen tid. Då försökte man hitta en lucka att få vara utan barnen en stund. Nu är det stora och nu är det tvärtom. Nu försöker man hitta tid som barnen och att de ska vilja vara med mig 🙂Ni som har små barn med lite egentid ni får inte jämföra er med med mig. De åren har sin charm och stora ungar har sin charm. Tänk när man jobbade, studerade och hade småbarn samtidigt. Förstår inte hur jag hann allt, för det tempot har jag inte längre. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bord Bruka och Soffa Trademax
 

Jag saknar tiden med mina barn ibland, nu väljer de att göra saker med sin pojkvän och flickvän och det är precis så det ska vara . Jag har så många vänner och älskar hitta på saker med Kalle men jag kan ju ändå sakna att bara vara med ungarna. Jag har förmånen attt vara hemma när de åker och kommer hem från skolan och det är ofta de stunderna vi pratar mest och går igenom dagen. De har inga planerade aktiviter längre och klarar sig mest själva. 

 
Ja det där med att bli äldre får ni ta i ett eget inlägg, jag tänker så mycket på det…
 
Ha det toppenfint
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Egen tid”

  1. Nu har jag mina barn varit stora länge 🙂 men oj vad jag ibland så intensivt kan sakna barntiden, då allt var lite kaos och man for hit och dit för att få ihop det… Vi är fortfarande en väldigt tight familj, just nu så har vi ju vår vuxna dotter hemmaboende efter så många år utomlands, det är lite speciellt kan jag säga 🙂 Mina kids har inga pojk -och flickvänner så vi har ingen konkurrens om tiden. På söndagar lockar jag alltid hem sonen på mammamiddag och det är lika härligt varje gång – och jag har börjat vänja mig vid att han sen åker hem till sitt. Han också, tror jag. Tack för dina fina inlägg. kram Milla

  2. Jag är barnet som denna tid i livet ser mina föräldrar uppleva det samma som du beskriver. Allt har sin tid och visst får man sakna tider som har varit. Tack för ett uppskattat inlägg med inspirerande bilder från ert hem.
    Kram

    1. Man har ju alltid kvar varandra och vi föräldrar får hitta andra saker och det går ju också bra. Jag har så mycket kul jag vill vara och för det mesta får jag med barnen också, men inte alltid. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *